Sommarlovet har börjat !

Sommarlovet har börjat och det är skööönt... Vi haller pa att förbereda inför Sverigeresan. Vi aker redan pa lördag.
Tiden fullkomligt flyger iväg. Kusinerna akte hem efter en vecka med sol och bad. Det var jätte roligt att ha dom här och inte sa sorgligt att skiljas at eftersom vi ses sa snart igen. Veckan dom var här betade vi ocksa av alla skolavslutningar. Hugos var högtidlig värre. Han slutade nämligen vad man  kan kalla förskolan och börjar till hösten första klass med ny fröken. Han har faktiskt lärt sig att bade läsa och skriva med fröken  Antonia som han tyckt sa mycket om. Pa torsdag ska vi hämta betygen, dom är säkert lysande !
Här ett bildregn fran veckan som gick.







Hugos skolavslutning med fröken Antonia.

Sist men inte minst- Dagisavslutning !!

GRATTIS CAMILLA !!!


Med tanke pa tandvärk och diet lockar dethär förstas inte..eller?????
Hur som helst ha en bra dag !!

Slappardag

Pa förmiddagen akte jag till doktorn med barnen. Främst var det för att fa friskintyget Elsa behöver till sitt dagis men ocksa för att ta en titt pa Hugos öron. Jag har nämligen en känsla av att han inte hör riktigt bra. Nagon vaxpropp hade han i alla fall inte och allt sag bra ut. Dessutom har dom gjort en hörselundersökning i skolan och den var ocksa bra sa jag har nog fel.
Pa eftermiddagen slöt vi upp med kusinerna som var pa playan. Det var inte bara jag som var trött idag, alla var ganska trötta. Det var en slapp skön eftermiddag och när jag kom hem kände jag mig betydligt bättre. Playan och havet är verkligen helande.
tom Elsa blev trött..
...och kröp upp jämte Micke där hon somnade sött.

Vackra Clara lag mest hela dagen och det var inte sa konstigt för väl hemma pa hotellet hade hon feber och migrän. Hoppas hon är frisk i morgon. Kanske för lite vätska och mycket sol.


Kusinerna har kommit !!

Det har varit en hektiskt vecka därför inga inlägg.

 I lördags kom äntligen kusinerna efter en otroligt lang resa. Stackarna var helt slut. Efter en god natts sömn var batterierna laddade igen och det var playa och pool hela söndagen. Det är härligt att ha dom här. Barnen är LYCKLIGA !!
Bildskörden har än blivit skral men jag lovar bättring.
ALISA

Camillas var ocksa med pa playan och Vito fick en innovativ ,kreativ och effektiv skönhetsbehandling.
Pa kvällen at vi pizza och barnen lekte. Härliga skratt och glada trötta barn!


Härlig helg pa playan

Lilla gänget


Lilla sälen


Lilla paret


GOD MORGON !!

Elsa pa väg till dagis.
image463

Äntligen börjar vi fa vädret vi är vana vid här i södern- sol och värme !

Tänk att pojkar och flickor är sa olika.
Medan killarna konstruerar pistoler och skjuter..image464
..leker Elsa med sin docka pa sitt rum.
image465


SKAPA ÄR LYCKA !!!

Min bloggfranvaro blev längre än jag hoppats pa sa min kreativa nerv fick söka andra uttryck. Sedan nagra ar tillbaks gar jag pa en keramikkurs i Sanlúcar. Denhär varen har jag inte gatt eftersom aret började sa illa med alla Elsas olika akommor och sen kom jag liksom av mig. För lite sen akte jag över till ateljén för att hämta min lera och alla halvfärdiga saker. Där blev jag uppmuntrad till att i alla fall komma och göra färdigt mina saker, glasera dom. Jag tände pa idén. Gud vad roligt det är när man kommer igang! Det är det absolut häftigaste som finns när man är 100% närvarande i det man gör. När tankar, känslor och sinnen ägnar sig at en och samma sak.
image443image450image447

Maj manad har varit ganska regnig och har inte lockat till bad och playa mer än ett par ganger. En hel massa barnkalas och ett bröllop har vi varit pa. Manolo jobbar som en galning och ser fram emot semester. Barnen mar bra men är nog ocksa sugna pa sommarlov. Det kommer att blir skönt att slippa rusa iväg pa morgonen. Jag haller pa att ordna med lite av varje. När sommarlovet börjar den 20 juni blir det betydligt bökigare att fa saker gjorda. Annars är allt bra. Vardagen flyter pa som den brukar.
image461

image462

image459


RSS 2.0