När regnet inte upphör.


Vad gör man när regnet inte upphör?

Jo, man ställer en vas tulpaner pa bordet för att lätta upp stämningen.

Dagen började i "slow motion", trög start. Men när barnen kom hem fick jag liksom upp farten...


Jag ramade in vackra bilder som legat i mappar alldeles för länge när de borde hänga pa väggen.
Det pusslades och pärlades.

Vi lagade köttfärssas och lasagne.

Dansade och sjöng till bra musik.

..och sa bakade vi jordgubbstarta och exprimenterade med att ha choklad i ett lager. Men vi var alla överrens om att jordgubbstarta är bäst med bara jordgubbar !


När allt flyter.


När allt flyter, i ordets rätta bemärkelse, kan man inte vara mer än nöjd. Barnens simskola är verkligen kanon. Ordning och reda, nytt och fräscht och bra lärare. Elsa flyter som en kork med ett konstant leende pa läpparna. Lucas kämpar pa med super tävlingsinriktade kompisen Federico i samma grupp och Hugo ska till och med tävla !!
Jo, han blev tillfragad om han ville vara med och tävla den 28 februari i Sanlúcar. Det är naturligtvis inte pa blodigt allvar utan mest för att det är kul, men samtidigt är det liksom "pa riktigt". Inför tävlingen har dom extra träningspass pa lördagar mellan 12 och 13. Crawl och ryggsim. Sofia som haller i träningen är fantastisk bra. Ganska hard men oj vad dom utvecklas och lär sig fort. Självklart far alla som är med och tävlar medalj och t-shirt. Alltsa, hall tummarna för Hugo den 28 februari !

Till Elsa - Igen !!


Plyschkläder med breda resarer i glada färger. När det är 70% pa Agata Ruiz de la Prada kan man liksom inte bara ga förbi, fast ärendet egentligen var skor. 

Just nu. 

Tur jag inte har nagra grannar.

Fredag

 Även om det star städa pa dagordningen gillar jag fredagar. Jag ska försöka dra över det lite snabbt sa att jag hinner gör nagot annat innan jag hämtar barnen. Dessutom ser jag pa nyheterna att det bli sol under helgen -Äntligen ! Är sa in i dödens trött pa detta eviga regn.
Var pa bio med ett par väninnor här om dagen och sag filmen Invictus med fantastiska Morgan Freeman i huvudrollen som Nelson Mandela. En film som delvis handlar om rugby. Presidenten Nelson Mandela inspirerar ett helt folk till att enas och känna stolthet över sitt land genom sydafrikas rugbylag Springboks. Men det som absolut  starkast berörde mig i filmen var Nelson Mandelas  extraordinära storhet som människa. Världen hade sett annorluda ut om vi kunde vara om än bara skuggan av honom.

Igar var det keramik. Mycket sakta men säkert växer tuppen fram och far fjädrar och liv. När jag hör den gala, ja da far jag anse jag mig färdig...
För närvarande ser den ut sahär.
  

Förövrigt är det mest bra. Igar fick jag tillbaks min bil som varit pa lagning da den läckte olja. Som tur var täckte garantin hela kalaset. Barnen mar bra och har de senaste dagarna ägnat sig en del at denna förträffliga sysselsättning som kräver koncentration och lugn. Mer sant Por Favor !!
 
Ha en trevlig helg.  

Till Elsa



Den här hundtavlan jag gjorde ville Elsa genast ha pa sitt rum. Den bestämda och stränga damen ska naturligtvis fa som hon vill !

RSS 2.0