Flyt !

Vagar man skriva det som rubrik !?? Jo,jag vagar för jag anser att vi faktiskt haft det en kort period i och med skolstarten. Än är det ingen som blivit sjuk. Barnen gar nöjda till skolan. Simskolan blev en succé. 3 ars vaccinationen utan problem...vad mer kan man begära. Lucas var dessutom extra lycklig idag när han fick följa med hem till klasskompisen Jesus efter skolan, nagot han länge önskat och tjatat om. 
I bilen hem delger mig Hugo dessutom att bade Maria-Mercedes och Yaiza vill gifta sig med honom och att de brakade om honom pa rasten. Maria-Mercedes kusin hade  kommit fram och fragat Hugo om han ville gifta sig med Mercedes men Hugo hade svarat nej.
-Men Hugo, du har väl alltid tyckt om Mercedes ? 
-Ja
-Men varför sa du nej?
-Jag blev sa blyg.
-Pa mandag kan du ju säga att du vill.
-Ja, om jag vagar.

Häftigt att se min lilla kille sa lycklig och kär, ögonen glittrade och det riktigt stralade om honom.

-Undrar varför dom vill gifta sig med mig? Är det för att jag har langt har......??
-Varför tycker du om Mercedes?
-Hon är söt och fin.



CAMPING, SKOLSTART, ISLA MAGICA.............

Jag sover inte bra i tält och framförallt inte om det gar en tungt trafikerad väg strax intill tältväggen. Men en nästan sömnlös natt kan jag sta ut med bara för den höga mysfaktor campingliv med barn faktiskt har. Sahär sag det ut när vi, tre familjer 6 vuxna och 7 barn ( vi tog med oss kompisen Viktor ocksa) campade natten mellan lördag och söndag i Tarifa.




Det man svagt kan ana vid horisonten är Afrika.



I torsdags var det äntligen skolstart. Killarna är glada och nöjda att vara tillbaks i plugget igen och för Elsa som inskolas tycker jag det gar riktigt bra. Det ar dock en lite väl försiktig inskolning, först den första oktober gar hon hela dagen dvs 9-14.



ISLA MAGICA

Manolos moster Pili bjöd oss till Isla Magica i tisdags. Vi tog med oss kusin Jose och stannade hela dagen i den över 40 gradiga värmen. En jätte lyckad dag bland pirater och karuseller.


I väntan pa piratföreställningen...

..sa kom tillslut piraterna...

..och det var en häftig, bra och uppskattad föreställning.

Dricka, dricka,dricka..söta kusin Jose som fick upp mig i en av dom absolut läskigaste attraktionerna.


Sommarlovet nästan slut.


Det langa sommarlovet börjar lida mot sitt slut och det är inte utan att vi alla är i behov av att fa tillvaron lite mer uppstyrd. Augusti var en ohyggligt varm manad och med värmen och alla kompisar pa omradet blev dygnsrytmen helt omvänd. Barnen kom i säng runt 12.00 pa natten och gick upp omkring 11.00 pa morgonen. Sjäv anammade även jag denna dygnsrytm vilket inneburit att jag i princip inte fatt nagon egentid pa hela sommaren, men a andra sidan sovmorgon hela Augusti!! Faktum är att det varit sa varmt sa man inte varit människa förrän sent pa kvällen.
Nu är det September och alla sommargäster har akt.Det är alltid lite sorgligt när man ser alla fönster som statt vidöppna stängas igen. Garaget blir tomt pa bilar och allt oljud man stört sig pa förvinner och det blir tyst och lugnt. Men man vänjer sig snabbt och själv uppskattar jag denna stillhet. Faktum är att September är min favorit manad här i Spanien. Lagom temperatur och lagom med turism.
Den 10 September börjar skolan. Fast vi har haft en riktigt bra sommar är vi alla mätta av varandras sällskap och behöver fa lite "eget" liv. Eftermiddags aktiviteter ska det ocksa bli. Vi fortsätter med karaten mandag,onsdag och fredag och killarna har dessutom anmält sig till simskola tisdag och torsdag. Elsas grupp var full sa hon är uppskriven pa väntelistan. Själv ska jag börja pa gym.
Det har inte blivit mycket fotograferat i sommar, jag har helt enkelt inte haft inspiration. Bilder fran sommarparadiset i smaland ska jag naturligtvis lägga upp men mer uppdatering tänker jag inte ägna mig at.  
Sadär ja, nu är jag igang med bloggen igen , det känns bra och kul !!


 

RSS 2.0