Ruggigt idag


Idag har det varit ruggigt och blasigt. Därför akte vi till frissan istället för lekplatsen innan karaten. Hela Hugos harsvall föll. Han ville ha samma frissa som Lucas och det fick han.Lucas toppades och Elsa fick page med lugg. Jag tog bilder pa dom här vid standen men eftersom det blaste sa in i norden fick man ingen uppfattning av frisyrerna sa imorgon tar jag nya bilder sa ni far ser hur utomordentligt vackra dom blev.
-Titta snö !! Skrek Hugo  när vi var pa väg till karaten.Längs vägkanten lag det mycket riktigt sma vita bollar. Snö var det dock inte. Just nu skördars  bomullen här sa det vita längs vägkanterna är bomull. Tänk sa annorlunda det kan vara. I Sverige och norra Spanien är det snöstorm och här är det bomull i luften.

Lördagen den 22 november


Sjuk men glad


Joda, visst är hon sjuk snäckan. Doktorn receterade bade antibiotika, inhalator och hostmedicin. Jag hoppas vi ska klara av att ta allt, hon är nämligen inte sa speciellt bra pa medicin(det är nog ett arv fran mig och morfar). Efter sjukhusbesöket at vi frukost pa ett kafé. Sen inhandlade vi vindruvorna Lucas ska ha med sig imorgon när dom ska ha "höstfest" i skolan. Vi köpte varsin ny tandborste och ett "kinderägg" till Elsa (är man sjuk sa är man) och tog sedan bussen hem.


Hemmadag för Elsa.


Liten konstnär vid drejskivan.

Sjukdag igen! Hostan ger sig inte. Jag tror stackarn hallit pa och hacka minst tre veckor nu. Slem och mer slem, ibland hostar hon sa häftigt att hon spyr. Nu är vi trötta pa dethär sa imorgon gar vi till doktorn  för att förhoppningsvis fa bukt pa Elsas eländiga luftvägsproblem. 
I söndags var vi hemma hos Camillas och at jättegod paella.Barnen och Vito plockade ner alla oliver fran olivträdet.De flesta var visserligen maskätna men det var i alla fall bra underhallning.

Redan mitten av november


Luriga Lucas och hans fina porträtt av honom själv(svart)&Hugo(röd).

I ar ska vi fira jul i Sverige. Om allt vill sig väl aker vi dit den 20 december och tillbaks den 3 januari. Vi aker till Köpenhamn och tar därefter taget till Växjö. Vi önskar oss snö, sol och tjock is pa sjön, gummimacka med kallkorv, godisbilar, kanelbullar...men mest av allt att träffa kusinerna och monster Tarina,Isak, Adrian och Hanna,morfar,Tore och Lena,Erik,Olle och Nisse,Lotta och ALLA andra som jag hoppas att ha turen att träffa!


Hos Diego och Gema i Chiclana.

Diego fixar paellanEn himla massa barn.
Paella,lek och sista formel 1 tävlingen för aret.Sol,moln och tillslut regn.Mer mat och mer lek.En bra dag-saklart!!


RSS 2.0