söndag

Jag har sprungit idag ! Och igar sprang jag samma runda som tar 35 min. Och jag stannade inte en enda gang - Olé !
Hoppas knäna ska palla för jogging. Det är ju sa smart och man känner sig sa nöjd efterat.
Just nu sitter barnen och jag framför tv:n och väntar pa att min kusin Erik ska komma. Manolo har akt till flygplatsen för att hämta honom. Han ska stanna en dryg vecka och vi har bestämt att vi bla ska aka till Portugal och campa med nagra vänner. Det kommer att bli kanon. Annars har det varit en ganska stilla söndag. Elsa var pa stranden med en kompis och vi andra tillbringade eftermiddagen i poolen hos vara italienska vänner.
Nu ringde just Manolo och sa att flyget fran Madrid inte avgatt som det skulle. Sa nu vet vi inte om Erik kommer idag eller imorgon eller till Jerez eller Sevilla. Shit va jobbigt för stackars Erik!

September

Sommargästerna lämnade oss i vanlig ordning den 31 augusti. Dagen efter kom regnet. Luften rensades upp och det blev lättare att andas. September kom och det efterlängtade lugnet infann sig igen.

Nu är det bara tio dagar kvar av det langa sommarlovet. Vi har haft en bra sommar. I Sverige var det ljuvligt som alltid. Smaland är nästan overkligt vackert. När jag gick min 8 km runda där var det som att traska runt i en Astrid Lindgren värld. Bara röda stugor och lyckliga kor och hästar pa grönbete. Körsbärsträd,bäckar, ängsblommor och smultron, vildhallon och radjur, prästkragar och blomdoft. Som balsam för själen. Pulssänkande, helande och lugnande. Jag ska försöka ha med mig det när hösten och stressen smyger sig pa. Jag ska försöka vara lite klok och minnas det en sommarpratare sa.

Tiden ska inte vara som en fagel som flyger framför dig.
Tiden ska vara som en oxe som gar vid din sida.




carpe diem

Morgonstund har guld i mun.






Det har nästan gatt ett ar sen jag senast skrev. När jag idag fick för mig att  titta pa mina gamla inlägg tyckte jag att det var riktigt trevligt och lite synd att jag gjort ett sa langt uppehall. Med bloggen blev det ju avsevärt mer fotograferat och dokumenterat för min del.  Sa jag fortsätter helt sonika här, utan krombukter, och börjar med att skryta med mina vackra morgontrötta barn. Välkomna ater.




RSS 2.0