Gode Gud i himlen.....


Tänka att behöva bli sa arg som jag som jag blev igar. Det är definitivt inte bra, ja kanske rent av skadligt!
Han kan vara för jäv.. ibland detta utomordentligt vackra barn pa bilden! Gnällig, provokativ, envis som synden,stolt som en tupp och mentalt STARK. Lucas ger sig inte i första taget när vi har vara strider.Igar hade vi bla ett eldigt brak i bilen om att sitta pa sin plats med säkerhetsbältet pa.En sadan strid kan han ju naturligtvis inte vinna.
Dessutom har han fatt speldjävulen i sig! Han har blivit helt beroende av Nintendo DS, sa nu har jag satt igang en slags avvänjningskur med spel bara pa helgen och begränsad sadan. Det blev helt enkelt för mycket och för starka utbrott om och kring detta spel.Om han fick välja sa skulle han kunna vara helt utan socialt liv och skola och bara sitta med sin lilla aparat-Helt crazy !! 
Ja, det var manga harda ord om min älskade Lucas, men det är ju faktiskt inte helt lätt alla ganger.
För att i alla fall avsluta bra ska jag skriva ner nagra av alla Lucas bra saker.
Lucas är bla;
självständig och stark
gosig och len
tokig och rolig
inteligent (det har fröken sagt)
har höga krav pa sig själv
observant
älskar sina syskon och uttrycker det...mm..mm..
go och glad

Godmorgon

Elsa vaknade sa gott som feberfri men nu har febern börjat stiga igen sa jag gav henne en alvedon. Ute blaser det och igar regnade det sa hon har i alla fall  valt bra sjukdagar.
Idag  ska jag passa pa att städa garderoberna, men det far bli efter frukosten-saklart !

Bra helg

I lördags blev vi bjudna pa god mat hemma hos moster Mamen i Cádiz. Efter maten erbjöd hon sig att vara barnvakt sa att Manolo och jag skulle kunna ga pa bio och kolla lite pa rean. Vi sag en rolig film med Jim Carry som heter di que si (säg ja) och fick bada tva skratta riktigt gott -härligt !! Efter filmen köpte jag tre tröjor pa rean(70%), nästan ännu bättre!! Hos Mamen hade allt gatt bra.

Hela helgen har det varit jätte fint väder. I söndags hade vi  knytis med vänner fran Cádiz.Skönt att sitta i solen och tjata och äta och höra barnen leka i bakgrunden. Men gud vad trött jag var när jag kom hem fast jag inte gjort nagoting alls!

Hugo och CayetanoAna bjussar pa godisDiego Isi och Luis

Idag har Elsa varit ordentligt sjuk med 40 graders feber och hosta. Imorgon blir det ännu en hemma dag.


Oj vilken jobbig dag!!


Han är söt occh ser snäll och beskedlig ut men jag lovar att han kan rätt bra han med.

Världens gottigaste och världens argaste.Denhär är förnärvarande värsta sorten och det kan man ju nästan se.
Tvaan blev det ingen bild pa idag och han är den som just nu överraskar med att visa upp en bättre sida.

 Jag far skylla mig själv.Idag var jag sadär dumt snäll och lät alla vara hemma fran skolan fast ingen var sjuk. Var det nagon som var trött och vissen sa var det jag. Vi var inne hela dagen och resultatet blev ju naturligtvis att jag höll pa att ga upp i atomer. Pa kvällen gick vi i alla fall till parken och matade faglarna,det var välbehövligt och skönt. 
Det är lite bökigt att hitta pa nagot med alla tre. Jag vill gärna sätta mig med Hugo och Lucas och bygga lego eller spela spel men det är helt omöjligt eftersom Elsa inte hänger med pa det utan bara saboterar. Vi bakade en god stor sockerkaka men annars har det mest varit spring bus och stoj och soffkuddarna har legat mer pa golvet än i soffan idag. Jag far helt enkelt trösta mig med alla härliga  skratt dom bjussat pa och ögon som gnistrar av bus och glädje.
 


Nytt ar nytt liv!!???

Inte sa vansinnigt stora förändringar att skryta med här. Det mesta är sig likt, samma lunk, samma rutiner.Motionerandet som jag skulle sätta igang med vid arsskiftet har jag inte kommit igang med ÄN..men aret har ju bara börjat...
 Det har varit snuskigt kallt här. Nästan lika kallt som det var i Sverige under julen. Vi hade tva härliga veckor där. Jag tog inte sa mycket bilder för kameran har börjat bli lite trakig när det kommer till blixtbilder-deppigt,men en liten skörd blev det i alla fall. Hur som helst sa har jag äntligen fatt tillbaks datorn som gick sönder för en dryg manad sen (därav min langa bloggfranvaro).
Idag är Lucas sjuk. Vi har varit hemma och jag har börjat försöka fa ordning pa killarnas rum. Sorterar bort gamla leksaker och ersätter med alla nya de fatt fran tomten och reyes. Har fatt dit ett litet skrivbord ocksa, det behövdes. Det är roligt att hitta nya planlösningar.Jag kan ligga och underhalla mig med sadana saker innan jag somnar, vilken färg jag ska ha pa väggarna etc. etc - jätte  kul!
Fran en sak till en annan, här kommer bilderna fran julen i Sverige.
Julstämning hemma hos Jonas och Lillan

Vi gick ut i skogen med Tore och valde ut den vackraste granen.

Lena och Elsa

Tomten kom!
Sen akte vi vidare till syrran och kusinerna i Göteborg.


Vi gick pa universeum och sag alla möjliga fiskar och ormar,akte skridskor,fikade pa stan,akte sparvagn och umgicks.
Vi avslutade aret pa partaj hos Ina och Roberto(Camillas kompisar)

Aterresan till Spanien den 3 januari var lang (17 timmar)och jobbig men gick bra och barnen var väldigt duktiga.Men 17 timmar är dock 17 timmar.
GOTT NYTT AR om än aningen sent.


RSS 2.0