Helg

Ungifär varannan lördag aker vi till Cádiz och hälsar pa Manolos mormor, mamma och mostrar. Det är väl inte världens roligaste men man far i alla fall mycket vällagad mat och ibland kan Manolo och jag sticka iväg pa bio.image161
Moster Tere tittar pa Hugos och Lucas klistermärkealbum (Ny innegrej i skolan, man klistrar in märkena i ett fotoalbum och eftersom pappret är glatt kan man ganska lätt ta bort dem och byta) och tycker det är sa fint att hon vill skaffa ett eget.

HÄR en liten presentation av manolos familj. Alla bilder är inte fran igar men dom har inte förändrats nämnvärt den senaste manaden.
image163
Moster Pili.
image164
Manolos bror Luis och hans flickvän Patri och Elsa.
image165
Mormor i fotöljen. Moster Mamen kommer in med mer tapas.Manolos mamma i randig tröja.Jämte mormor sitter Najad som sköter om henne.

SÖNDAG
Morfar tyckte att brädresterna som blev kvar fran altanprojektet skulle bli till ett välbehövligt cykelställ..........Imorse konstruerades istället ett smart flygplan............image167image168
Den som sitter längst bak styr.

Vi akte över till Camillas och grillade. Fläskfilé med vitlökssmör,kyckling och ugnsstekt potatis som simmade i mer vitlökssmör. GUUD vad gott det är med vitlökssmör, det har man ju inte fatt pa tusen ar !
Barnen lekte, vi satt i solen och slappade och jag har faktiskt fatt lite färg i ansiktet.image169
Undrar vad Vito och Manolo har för hemlisar............

Snart är det feria,det är da man klär sig i flamencoklänning.Elsa ska fa lana en av Emma och Sara.Hon var inte sa pigg pa att prova den för hon hade fatt syn pa chokladbullarna pa bordet. Hur som helst sa sitter den perfekt.image166

Kommentarer
Postat av: CAMILLA

GUD VÁ KUL ATT FA SE FRAMFÖRALLT MAMEN OCH MANOLOS BROR. HAN E JU SNYGG! MAMEN HADE JAG FATT FÖR MIG VAR LITE TJOCK... DE ANDRA HADE JAG JU SETT INNAN.

2008-03-10 @ 09:28:05
Postat av: Lotta

Elsa är ju superfin i sin flamencoklänning! Men det är klart, klänning eller chokladboll, valet är ju enkelt =)! Kul att se manolos familj, på tiden! Vi har också sol idag och 7 grader, och glada för det! Nu blir det en tur runt sjön. Kram.

2008-03-10 @ 18:38:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0