När allt flyter.


När allt flyter, i ordets rätta bemärkelse, kan man inte vara mer än nöjd. Barnens simskola är verkligen kanon. Ordning och reda, nytt och fräscht och bra lärare. Elsa flyter som en kork med ett konstant leende pa läpparna. Lucas kämpar pa med super tävlingsinriktade kompisen Federico i samma grupp och Hugo ska till och med tävla !!
Jo, han blev tillfragad om han ville vara med och tävla den 28 februari i Sanlúcar. Det är naturligtvis inte pa blodigt allvar utan mest för att det är kul, men samtidigt är det liksom "pa riktigt". Inför tävlingen har dom extra träningspass pa lördagar mellan 12 och 13. Crawl och ryggsim. Sofia som haller i träningen är fantastisk bra. Ganska hard men oj vad dom utvecklas och lär sig fort. Självklart far alla som är med och tävlar medalj och t-shirt. Alltsa, hall tummarna för Hugo den 28 februari !

Kommentarer
Postat av: camilla

Först trodde jag det var någon ny keramikskapelse u gjort, Schysst badmössa. Vi håller tummarna, bara en vecka kvar (du vet väl att vi har puente den helgen, 4 dgr!!)

2010-02-12 @ 23:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0